Tekijät

Miika Puurunen

Päätoimenkuvani yrityksessä on videokuvaus, jälkituotannon eri vaiheet, visuaaliset animaatiot, graafinen- ja nettisivujen suunnittelu. Pitkäaikaisena elektronisen musiikin säveltäjänä & harrastajana pöytälaatikkoon on kasautunut melkoinen kategoria monenlaista musiikkia joita on mahdollisuus hyödyntää rojaltivapaasti eri
medioissa. Asiakaslähtöisyys on toimeksiannosta riippumatta minulle tärkeä juttu, pyrin parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen asiakkaan toiveita kuuntelemalla.

Harri Jokinen

Audiovisuaalisen korkeakoulututkinnon suorittanut moniosaaja. Tällä hetkellä keskityn lähinnä pelinkehitykseen sekä digitaaliseen kuvitukseen. Tietokonegrafiikka ja -animaatio ovat olleet sydäntäni lähellä. Mainostöitä tuli tehtyä koko opiskeluaika useille eri tilaajille. Videon puolella ominta osaamistani ovat leikkaus sekä kuvan jälkikäsittely.

Portfolio

harri.jokinen@rayhouseproductions.com

Jyri Juhola

Osuuskunnan puheenjohtaja. Toimenkuvana lyhytelokuvien ja videoprojektien tuottaminen sekä käsikirjoittaminen.

Joni Aaltonen

Osuuskunnan rahastonhoitaja ja taloushenkilö.

Tuukka Kuusisto

Pelinkehityksen luova johtaja, lyhytelokuvien ja videoprojektien ohjaus, logistiikka sekä henkilöstöhallinta.

Petri Markkanen

Valokuvaan, teen grafiikkaa ja ymmärrän viestinnän päälle. Kirjoitan sujuvasti ja ymmärrän laajojakin kokonaisuuksia. Minulla on usean vuoden kokemus järjestöviestinnästä ja valokuvauksesta. Lisäksi vahvuuksiini kuuluu monikulttuurinen viestintä.

Portfolio